Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвя Китайска Храна

Как да Приготвя Китайска Храна

Прегледай всички 36 кулинарни идеи относно как да приготвя китайска храна в Gotvach.bg.
Китайска супаКитайска супаВсички съставки освен яйцето се слагат да врят около 5 мин., или до пълна готовност на граха. Отнема се от огъня и се добавя яйцето. Разбърква...
Китайска туршияКитайска туршия
1
След това китайската туршия е готова. Съхранява се задължително в хладилник....
Китайска питкаКитайска питка
Затопляме водата и прибавяме захарта и маята. Изчакваме малко да се надигне и прибавяме и солта. Пресяваме си брашното и правим кладенче, в което...
Китайска салата с оризКитайска салата с ориз
Преди да поднесем нашата китайска салата с ориз, я овкусяваме с малко сол, зехтин, лимонов сок и поръсваме със ситно нарязания копър....
Китайска супа с макарониКитайска супа с макарони
Макароните се сваряват в подсолена вода 6–8 минути. Месото и кълновете се нарязват на ивици. Бульонът се кипва. Сварените макарони се отцеждат...
Китайска салата с фъстъциКитайска салата с фъстъци
Краставиците се обелват и се нарязват на кубчета. Добавят се нарязаните на дребно люти чушки, накълцаният копър и солта. Салатата се залива...
Китайска салата от патладжаниКитайска салата от патладжани
1
Патладжаните се изпичат за 25 минути на 200 градуса във фурната. Обелват се и се режат на кубчета. Смесват се с нарязаните орехи. Добавя се...
Китайска люто-кисела супаКитайска люто-кисела супа
2
Първото нещо, което трябва да направим, е да накиснем гъбките във вода. След като поседят 30 мин. в тенджера, сипваме бульона, солта, соевия сос,...
Китайска супа с яйцеКитайска супа с яйце
Измиваме ориза. Нарязваме зелето и моркова на ивички. Загряваме олиото в дълбок тиган и запържваме на висока температура зелето и морковите за...
Китайска салата с пилеКитайска салата с пиле
1. Краставиците и морковите се нарязват на жулиени. 2. Пилето се почиства от кожата и мазнинините и се вари до готовност. 3. След като изстине...
Китайска оризова каша (congee)Китайска оризова каша (congee)
Лукът и чесънът се нарязват на ситно. На гъбите им се отстраняват пънчетата и главната част се реже на тънки ленти. В сгорещено олио се запържват...
Китайски пелмениКитайски пелмени
Замесете тесто от брашното, олиото и водата. Добавете брашно, ако е необходимо за нелепнещо тесто. Направете го на топка и го увийте в свежо фолио...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: