Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Агнешко с Пресен лук

Как се Готви Агнешко с Пресен лук

Разгледай всички 23 подбрани съвети за как се готви агнешко с пресен лук в Gotvach.bg.
Ароматна яхния от агнешко месо и зелен лукАроматна яхния от агнешко месо и зелен лукКогато агнешкото и зеления лук са посварени, правим кашичка от брашното смесено с малко студена вода....
Агнешко с лукАгнешко с лук
Прибавя се изчистеният и нарязан лук, червеният пипер и доматите. Вари се докато лукът омекне....
Зелен боб с агнешкоЗелен боб с агнешко
1
Измиваме и нарязваме зеления боб, чушките - на кръгчета, а доматите - на парчета. Лукът нарязваме на кубчета и запържваме....
Брюкселско зеле с червен лук и ябълкиБрюкселско зеле с червен лук и ябълки
Зимата е прекрасно време за брюкселско зеле и затова днес ви предлагам бързо ястие на тиган с брюкселско зеле с червен лук и ябълки....
Пилешки крилца с прясно зеле и лукПилешки крилца с прясно зеле и лук
Така приготвени пилешки крилца с прясно зеле и лук си имат и вкусна гарнитура....
Свинско с боб, кисело зеле и лукСвинско с боб, кисело зеле и лук
Доливаме 50:50 зелев сок и гореща вода (или само вода, ако сокът е прекалено солен) да покрие зелето, добавяме и почистените цели скилидки чесън и...
Брюкселско зеле с моркови и пресен лукБрюкселско зеле с моркови и пресен лук
Прибавяме нарязания на кръгчета морков и брюкселското зеле към пресния лук....
Готвени моркови с прясно зеле и лукГотвени моркови с прясно зеле и лук
Прясното зеле (500 г), нарязваме на ивички, посоляваме и намачкваме с ръце....
Крехки пържоли с прясно зеле и лукКрехки пържоли с прясно зеле и лук
1
Крехки пържоли с прясно зеле и лук е комбинация, която никога не омръзва....
Агнешко с пресен лукАгнешко с пресен лук
Агнешкото с пресен лук е много вкусно....
Готвено агнешко с лукГотвено агнешко с лук
Измиваме агнешкото месо и го нарязваме на малки хапки. Слагаме в тенджера и прибавяме към него нарязания лук....
Задушено агнешко с лукЗадушено агнешко с лук
Нарежете гъбите на ивички, пиперките и зеления фаусл на ситно и заедно с граха ги задушете в другата 1/3 част от маслото....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка: