Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Агнешко с Пресен лук

Как се Готви Агнешко с Пресен лук

Разгледай всички 23 подбрани съвети за как се готви агнешко с пресен лук в Gotvach.bg.
Млечен гювеч с агнешко месо и зелен лукМлечен гювеч с агнешко месо и зелен лукМесото се нарязва на порции и се запържва в олиото, заедно с нарязания лук, червения пипер и доматеното пюре, размито в малко вода....
Агнешко с лукАгнешко с лук
Прибавя се изчистеният и нарязан лук, червеният пипер и доматите. Вари се докато лукът омекне....
Зелен боб с агнешкоЗелен боб с агнешко
1
Измиваме и нарязваме зеления боб, чушките - на кръгчета, а доматите - на парчета. Лукът нарязваме на кубчета и запържваме....
Крехки пържоли с прясно зеле и лукКрехки пържоли с прясно зеле и лук
1
Крехки пържоли с прясно зеле и лук е комбинация, която никога не омръзва....
Пилешки крилца с прясно зеле и лукПилешки крилца с прясно зеле и лук
Така приготвени пилешки крилца с прясно зеле и лук си имат и вкусна гарнитура....
Брюкселско зеле с червен лук и ябълкиБрюкселско зеле с червен лук и ябълки
Леко карамелизирано с лъжица мед, ябълка и лук, брюкселското зеле е толкова вкусно....
Готвени моркови с прясно зеле и лукГотвени моркови с прясно зеле и лук
Лука (1 бр.) почистваме и нарязваме на средно големи парченца. Прясното зеле (500 г), нарязваме на ивички, посоляваме и намачкваме с ръце....
Брюкселско зеле с моркови и пресен лукБрюкселско зеле с моркови и пресен лук
Прибавяме нарязания на кръгчета морков и брюкселското зеле към пресния лук....
Свинско с боб, кисело зеле и лукСвинско с боб, кисело зеле и лук
Към края наръсваме с малко сол, млян черен пипер и прибавяме ситно нарязания лук да промени цвета си....
Агнешко с пресен лукАгнешко с пресен лук
Агнешкото с пресен лук е много вкусно....
Готвено агнешко с лукГотвено агнешко с лук
Измиваме агнешкото месо и го нарязваме на малки хапки. Слагаме в тенджера и прибавяме към него нарязания лук....
Задушено агнешко с лукЗадушено агнешко с лук
Нарежете гъбите на ивички, пиперките и зеления фаусл на ситно и заедно с граха ги задушете в другата 1/3 част от маслото....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка: