Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50...
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Как се готвят гъби Шийтаке?
След това се добавят нарязаният чесън, скаридите, соевият сос и се готви още 2 минути....
Как се готвят сушени манатарки
Изсушаването е начин да се съхранят пресните манатарки, когато им е сезонът. Изсушената манатарка съхранява полезните свойства на гъбата, както...
Варени раци
Слагате вода на котлона да заври.
Прибавете подправките и оставете няколко минути да ври.
Добавяме изчистените раци във врящата вода и оставяме...
Какво съдържат рулцата от рациОсновен компонент на рулцата от раци не е месото от рачешки опашки, а пречистен рибен белтък, известен като сурими. Сурими се прави от месото на бяла...
20
Как се варят речни раци?
При речните раци важи същото правило като при мидите – готвят се само живи раци, които изключително лесно се разпознават....
Топяща се в устата шоколадова тортаШоколадовият крем се приготвя като на водна баня се разтопява шоколадът....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: