Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готвят Раци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Когато раците се сварят, водата се отцежда, а раците се заливат с изстуденото мляко, кипват се и се варят пет минути....

2

1

Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....

Това се постига лесно, като се прибере за 30 минути във фризер.
След като се извади, долната му част се повдига и се отстранява с отчупване....

Всички раци се варят в много вода, обилно солена, на средна температура, покрити с капак.
Малките раци се готвят за 7 минути ....

Тенджерата се сваля от огъня, покрива се с капак и раците се оставят в нея още 10 минути.
Много вкусни са раците във винен сос....

5
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: