Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разсипете в купички, охладете и сервирайте домашния крем с тиква.
Получава се много вкусен и пухкаф крем от тиква....

Кремът се прави, като в тенджера се разбият яйцата и към тях се прибавят брашното, захарта, лимоновата кора и прясното мляко....

Щом кремът се уеднакви, тенджерата се отдръпва от огъня и се оставя да се охлади....

Сместа се прибавя към млякото и се бърка непрекъснато докато се сгъсти.
Готовият крем се разделя в два съда единият се оцветява в кафяво....

2

Сложете пандишпановото руло с домашен крем в хладилника за 8 часа....

Млечният шоколад се разтопява на водна баня и с него се декорират нашите бишкотени пасти с домашен крем....

Източник: Rumi Angelova Chaprashikova от Кулинарна мрежа
Бутерфунийките с домашен крем ванилия са готови....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: