Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкави прави домашни баничкиСервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....
Пандишпаново рулоВеднага се намазва с мармалад и се наръсва със счукани орехи. Още топъл, се увива на руло с помощта на хартията....
11
Лимонов пандишпан с какао
Разбиваме яйцата с бакпулвера и захарта.
Добавяме останалите съставки и накрая - брашното.
Печем на 180 градуса, като не загряваме предварително...
Солено пандишпаново руло
Изчакваме соленото пандишпаново руло да изстине, преди да го консумираме....
Пандишпаново руло Дъга
Декорираме пандишпановото руло Дъга по желание. Аз намазах рулото със син крем, да изглежда като небе....
Пандишпаново ягодово руло
След това се поръсва с обилно с пудра захар и се декорира с пресни ягоди.
Пандишпановото ягодово руло е готово....
Шарено пандишпаново руло
Отново се навива на сладко руло и се оставя за няколко часа в хладилника.
Шареното пандишпаново руло е готово....
Красиво пандишпаново руло
Черните захарни топчета се ползват за център на цветята на моето красиво пандишпаново руло....
Сиропирано пандишпаново руло
Към жълтъците се добавят 2 супени лъжици захар и се разбиват, докато захарта не се разтопи напълно....
Сполучливо пандишпаново руло
Готовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото....
Моето пандишпаново руло
Веднага след като извадим готовия пандишпанов блат, отлепяме хартията за печене и навиваме на руло. Оставяме да изстине....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: