Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


11

Разбиваме яйцата с бакпулвера и захарта.
Добавяме останалите съставки и накрая - брашното.
Печем на 180 градуса, като не загряваме предварително...

След това се поръсва с обилно с пудра захар и се декорира с пресни ягоди.
Пандишпановото ягодово руло е готово....

Черните захарни топчета се ползват за център на цветята на моето красиво пандишпаново руло....

Отново се навива на сладко руло и се оставя за няколко часа в хладилника.
Шареното пандишпаново руло е готово....

Декорираме пандишпановото руло Дъга по желание. Аз намазах рулото със син крем, да изглежда като небе....

Изчакваме соленото пандишпаново руло да изстине, преди да го консумираме....

Веднага след като извадим готовия пандишпанов блат, отлепяме хартията за печене и навиваме на руло. Оставяме да изстине....

Готовия блат обръщаме върху влажна кърпа, отлепяме хартията, намазваме с мармалад и с помощта на кърпата завиваме на пандишпаново рулото....

Към жълтъците се добавят 2 супени лъжици захар и се разбиват, докато захарта не се разтопи напълно....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: