Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пандишпан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Пандишпан

Как се Прави Пандишпан

Прегледай всички 23 избрани предложения относно как се прави пандишпан в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захарНа Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Пандишпан ВикторияПандишпан Виктория
Оставете ги за 5-7 минути да се охладят. Намажете повърхността на единия с конфитюр и разбитата на гъст крем сметана....
Крушов пандишпанКрушов пандишпан
Пандишпанът с круши се пече на 180°C за 30 мин....
Класически пандишпанКласически пандишпан
Независимо по кой начин ще се приготви пандишпан, това е сладкиш, който се харесва от всички ни....
Торта пандишпанТорта пандишпан
7
Слага се вторият блат, който също се сиропира и подмазва със сметана. Полива се с разтопения в маслото шоколад и се украсява с шприц....
Шоколадов пандишпанШоколадов пандишпан
Намажете изстиналия пандишпан, гарнирайте с настърган шоколад, кокосови стърготини или сметана....
Малки прави баничкиМалки прави банички
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Пандишпан с черешиПандишпан с череши
1
Когато пандишпанът с череши изстине, поръсете с пудра захар и поднесете! Приятен апетит! Източник: Василева Д. Н.‎ от Кулинарна мрежа...
Сиропирана торта ПандишпанСиропирана торта Пандишпан
Разделям белтъците от жълтъците. Разбивам на пяна белтъците, прибавям захарта и отново разбивам много добре. Прибавям жълтъците, като бъркам в една...
Пандишпан без яйцаПандишпан без яйца
Подгответе две 20-сантиметрови форма, като ги намазните с масло и ги застелите с хартия за печене. В купа смесете пълнозърнестото брашно и бакпулвера...
Прави банички с каймакПрави банички с каймак
Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни. Опитайте!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: