Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Правилното готвене на дългозърнестият ориз не е цяла наука, а лесен процес, ако знаете и спазвате тези основни правила....

1

Оставяме ориза да ври похлупен с капак, докато котлонът се охлади. При сервиране може да украсим с пресен магданоз....

Измиваме и слагаме в тенджера бутчетата, доливаме вода, подсоляваме ги слагаме да се варят....

Варим ориз (300 г) с 900 мл вода.
Салатата от цвекло приготвяме накрая.
Настъргваме продуктите и овкусяваме....

1

Класификация на ориза
Оризът се дели по различни признаци - бял, кафяв, червен, черен Според зърната - дългозърнест, среднозърнест, късозърнест и...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: