Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тесто за Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклери от класическо парено тестоЦелта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича.
В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите....
Еклери с млякоГотовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
3
Еклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с шоколадСлед като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
2
Еклери с шоколадин
На всеки еклер се прави разрез от едната страна, който се пълни с крем, предварително направен от разбитата със захарта и ванилията сметана....
Еклери с крем и крем с еклери
Съвършените еклери с крем и крем с еклери.
Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с какаова глазура
Върху тава, покрита с хартия за печене, се разпределя тестото с лъжица (една лъжица се равнява на един еклер)....
Еклери с бананов кремГотовото тесто слагаме в пош със звездовиден накрайник и в тава, покрита с хартия за печене, оформяме еклерите....
3
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
51
42
33
21
10
Дай твоята оценка: