Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Рибите се размразяват, почистват се добре и се измиват. Всяка риба се реже на 3-4 парчета.
В тава парчетата риба се посоляват на вкус....

Хубаво почистете рибата, измийте, нарежете на шайби и осолете. Оставете я така 1 час, като я поръсите със подправка за риба....

Изчистваме и измиваме рибата и сваряваме за 20 минути в подсолена вода.
Отцеждаме и още топла заливаме с разтопено масло....

2

Залейте соса върху топлата бяла риба. Направете украса по желание и поднесете....

Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара. Печете ястието в умерено загрята фурна....

Прибавете ги към рибата.
Залейте ястието с разбитите яйца и го запечете във фурната....

Посолете почистената риба и я оставете така 30 минути. Сварете зеленчуците и подправките в 4 ч.ч. вода и прибавете рибата....

Бяла риба Саганаки се сготвя много бързо, около 4-5 минути, ако не е прекалено дебела....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: