Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвят Миди

Как се Приготвят Миди

Прегледай всички 44 подбрани съвети за как се приготвят миди в Gotvach.bg.
Миди в бирен сосМиди в бирен сосРазклащайте ги от време на време в продължение на 3 минути или докато се уверите, че всички миди на тиган са се отворили....
Миди с крем фрикасеМиди с крем фрикасе
Тази рецепта за миди със сметана може да се приготви и без алкохол - просто заменете виното с бульон от зеленчуци....
Подлютени миди с доматиПодлютени миди с домати
Добавете мидите и разбъркайте енергично. Похлупете съда плътно и варете мидите 3-4 мин, като по средата на времето разтърсите тенджерата....
Миди с бяло виноМиди с бяло вино
Мидите се накисват във вода. След това черупките се изтъркват старателно с четка....
Задушени миди с виноЗадушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Панирани миди с виноПанирани миди с вино
Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...
Миди в доматен сосМиди в доматен сос
В намазнена тавичка се слагат измитите мидени ядки и се заливат с гъстия сос. Ястието се пече 25 минути на умерена фурна....
Пълнени миди с оризПълнени миди с ориз
Почистете мидите и ги оставете 1 час във вода. Поставете ги в съд с 1.5 ч.ч. вода. Варете, докато мидените черупки се разтворят леко....
Миди в къри сосМиди в къри сос
Лукът се нарязва на дребно и се задушава в тиган с разтопеното масло. Добавят се мидите и се сотира....
Миди с пържени картофиМиди с пържени картофи
Мидите се измиват се и се почистват добре, като отворени, или счупени миди се изхвърлят....
Миди с доматен сосМиди с доматен сос
3
Добре измитите миди сложете в голяма тенджера с малко мазнина и скълцан чесън да се готвят, докато съвсем леко се отворят....
Пържени миди с беконПържени миди с бекон
Във всяка филийка бекон се увива по 1 мида и по малко чесън....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: