Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвят Миди

Как се Приготвят Миди

Прегледай всички 44 подбрани съвети за как се приготвят миди в Gotvach.bg.
Миди в бирен сосМиди в бирен сосРазклащайте ги от време на време в продължение на 3 минути или докато се уверите, че всички миди на тиган са се отворили....
Миди с крем фрикасеМиди с крем фрикасе
Тази рецепта за миди със сметана може да се приготви и без алкохол - просто заменете виното с бульон от зеленчуци....
Панирани миди с виноПанирани миди с вино
Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...
Миди с бяло виноМиди с бяло вино
Мидите се накисват във вода. След това черупките се изтъркват старателно с четка....
Подлютени миди с доматиПодлютени миди с домати
Добавете мидите и разбъркайте енергично. Похлупете съда плътно и варете мидите 3-4 мин, като по средата на времето разтърсите тенджерата....
Пържени миди с беконПържени миди с бекон
Във всяка филийка бекон се увива по 1 мида и по малко чесън....
Миди в доматен сосМиди в доматен сос
В намазнена тавичка се слагат измитите мидени ядки и се заливат с гъстия сос. Ястието се пече 25 минути на умерена фурна....
Пълнени миди с оризПълнени миди с ориз
Почистете мидите и ги оставете 1 час във вода. Поставете ги в съд с 1.5 ч.ч. вода. Варете, докато мидените черупки се разтворят леко....
Миди с варени картофиМиди с варени картофи
1
Пуснете замразените миди в студена вода, оставете да заври и гответе за три минути....
Пълнени миди с кашкавалПълнени миди с кашкавал
Мидите се подреждат в тава и се пекат на умерена фурна за около половин час. Пълнените миди с кашкавал са готови....
Миди с гъбен сосМиди с гъбен сос
Използваме замразени и сварени или бланширани миди. Оставят се да се размразят една нощ в хладилника....
Варени миди с бираВарени миди с бира
6
Достатъчни са около 4-5 минути, докато се отворят. Сервирайте с подходяща салата и напитка. Варените миди с бира са готови....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: