Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

3

Агнешката супа с киселец е готова.
С агнешки дреболии препоръчваме да опитате и нашата вкусна дроб-сарма....

Когато всичко се свари, за да се намали киселото от киселеца, добавих около половин литър прясно мляко, може и сметана, както ви харесва....

Изпържваме котлетите в масло и ги поръсваме със сол и черен пипер, върху всеки поставяме малка бучка масло да се разтопи, още докато са топли....

Сипвате ги вътре заедно с нарязания на ивици киселец.
Варите още 10-15 минути. Посолявате и поръсвате със зелени подправки по ваш избор....

Прибавете киселеца (нарязан и задушен в част от маслото) и сметаната....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: