Gotvach.bg»Избрани Колекции»Киселец как се готви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Първо измиваме старателно киселеца, след което го нарязваме и слагаме да се попари с 3-4 супени лъжици олио и ситно нарязаният магданоз....

1

Почистваме киселеца от дръжките и го измиваме. Нарязваме го на едро и го поръсваме със сол и черен пипер....

Добавяме нарязаните на ситно лук и киселец. Посоляваме с по една щипка сол, щипка червен пипер и малко черен пипер....

Добавете брашното и запържете до златисто, след което добавете ситно нарязания киселец....

Запържете брашното в маслото и разредете запръжката с млякото и претрития киселец. Кипнете получената смес, като бъркате непрестанно....

Добавят се нарязаните картофи и след като се сварят, се пускат измитият и нарязан киселец и спанакът....

Родопски голеник с киселец е вкусно ястие за всички, които обичат пролетни зелени храни!...

Агнешката супа с киселец е готова.
С агнешки дреболии препоръчваме да опитате и нашата вкусна дроб-сарма....

Сипвате ги вътре заедно с нарязания на ивици киселец.
Варите още 10-15 минути. Посолявате и поръсвате със зелени подправки по ваш избор....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: