Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с месоПриготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
1
Тутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
Много лесен и вкусен тутманик с масло
Направете закваската, като в 100 мл от водата разтворите захарта и маята заедно с 1 с.л. от брашното, оставете на топло да втасва.
През това време...
Лесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене
В хладката вода се смесват маята и захарта. Оставя се 5 минути да се активира.
Сипва се в дълбока купа, добавят се солта, яйцата, киселото мляко...
Тутманик на конциНамазваме тутманика с жълтъка. Изчакваме да втаса отново.
Печем тутманика в умерена на 170 градуса фурна да златисто....
7
Тутманик на охлювчетаМного хора правят вит тутманик, но и този Тутманик на охлювчета е много вкусен....
1
Тутманик На баба
Маята се разтваря във вода с 1-2 с. л. брашно и малко захар. Като шупне, се добавя в брашното заедно с яйцата, по 1 с. л. сол и захар и хладкото прясно...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: