Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик с празСлед като е готов, тутманикът с праз се поръсва с малко вода и се покрива с вестник и кърпа за 5 минути. Тутманикът се сервира топъл....
Тутманик (с миксер)
След като е готов, тутманика го оставете да втасва 30 минути и печете на 170 градуса....
Тутманик с масСложете тутманика с мас да се изпече в незагрята фурна на 170 градуса до готовност....
10
Тутманик с кайма
Намажете тутманика с второто яйце, надупчете леко с вилица и сложете да се изпече в загряна фурна за около 30 минути или до готовност....
Тутманик с месо
Приготвяме плънката, като в сгорещеното олио изпържваме нарязан ситно лук. Към него прибавяме каймата, а после черния пипер, брашното и при необходимост...
Много лесен и вкусен тутманик с масло
Направете закваската, като в 100 мл от водата разтворите захарта и маята заедно с 1 с.л. от брашното, оставете на топло да втасва.
През това време...
Лесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене
В хладката вода се смесват маята и захарта. Оставя се 5 минути да се активира.
Сипва се в дълбока купа, добавят се солта, яйцата, киселото мляко...
Тутманик на охлювчетаМного хора правят вит тутманик, но и този Тутманик на охлювчета е много вкусен....
1
Тутманик по ихтиманскиТутманикът се разрязва, залива се с киселото мляко и се пече в умерена фурна до зачервяване....
3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
43
30
22
10
Дай твоята оценка: