Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....

Сервирайте свинския врат със зеле като самостоятелно ястие или с гарнитура по желание....

Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....

Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....

1

Ястието се прехвърля в гювече и се запича в силна фурна. Поръсва се с магданоз и се сервира с люта чушка....

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...

Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът.
Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 часа и половина....

Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....

Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.
Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: