Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран Карфиол

Паниран Карфиол

Прегледай всички 23 кулинарни идеи относно паниран карфиол в Gotvach.bg.
Паниран карфиол в еър фраерПаниран карфиол в еър фраерПаниран карфиол в еър фрайър - много вкусен и без излишни мазнини....
Паниран карфиол с чеснов сосПаниран карфиол с чеснов сос
Готовият карфиол отцедете и охладете, след което загрейте олио в дълбок тиган и панирайте розичките, като всяка потапяте в кашата....
Паниран карфиол с пармезанова коричкаПаниран карфиол с пармезанова коричка
Поднасяме хрупкавото мезе върху листа от карфиол и вдигаме наздравица с чаша студено пиво....
Паниран карфиол с кашкавален сосПаниран карфиол с кашкавален сос
Сервираме изпържения карфиол със соса....
Хрупкав паниран карфиол на розичкиХрупкав паниран карфиол на розички
Сервирам хрупкавия паниран карфиол с млечно чеснов сос, с копър....
Паниран карфиол със сос БешамелПаниран карфиол със сос Бешамел
Всъщност, цялата дандания може да се съкрати и човек да си хапне само паниран карфиол без сос. Пак е хубаво....
Паниран карфиол с кашкавалена панировкаПаниран карфиол с кашкавалена панировка
Панираният карфиол се отцежда върху решетка с хартия отдолу. Поднесете карфиола, поръсен със сусам....
Паниран карфиол със сос от сиренеПаниран карфиол със сос от сирене
Панираният карфиол със сос от сирене се сервира като мезе за вечеря....
Паниран карфиол с млечно-майонезен сосПаниран карфиол с млечно-майонезен сос
Добър апетит с този уникален паниран карфиол с млечно-майонезен сос!...
Бирено мезе с хрупкав паниран карфиолБирено мезе с хрупкав паниран карфиол
2
Поднасяме панирания карфиол с изстудено пиво и по желание в млечно-чеснов сос....
Паниран карфиол с галета и млечен сосПаниран карфиол с галета и млечен сос
В удобна тенджерка се кипва обилно количество вода с малко сол и в нея се пускат розичките карфиол....
Паниран чили карфиол на фурнаПаниран чили карфиол на фурна
Веднага щом извадите панирания карфиол от фурната, го залейте с пикантната смес....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: