Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорба от свински езикИзмийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца.
Прецедете бульона...
Запечен свински език с масло
Виж също колко време се вари свински език и какви подправки се слагат на език....
Свински език с краве масло
Стават вкусни свински езици с краве масло и може да са също предястие с език също....
Свински език със сметанов сосПоднесете в чинии сметановия сос и върху него наредете парчетата нарязан език. Поръсете с нарязан магданоз....
1
Пържен свински език с масло
Пърженият свински език с масло е страхотно мезе!
Източник на рецептата за вкусен език: Petia Valcheva - Българските ястия и рецепти...
Картофена запеканка със свински език
Поднасяме картофената запеканка със свински език топла с поръсен пресен магданоз....
Паниран езикМоже да ползвате телешки или свински, както ви хареса.
След като се свари, изцеждаме от водата и го белим. Нарязваме го на кръгчета....
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: