Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани миди с чесново-млечен сосПанираме мидите в брашно, яйце, брашно и пържим в силно нагорещена мазнина до получаванe на златиста коричка....
Панирани миди с два вида сос за топене
Мидите се овалват в яйце-брашно-яйце и се пържат в маслото в дълбок съд с малък диаметър. Приготвят се сосовете....
Миди Ескабеш
Така приготвените миди Ескабеш са идеални за аперитив по всяко време с чаша бяло вино....
Миди Медитеранео
Добавете мидите и пак разбъркайте, след което налейте бялото вино.
Похлупете мидите и ги гответе на слаб котлон около 10-15 минути....
Миди Фантазия
За нашите миди Фантазия, кръстени така от мен поради фантастичния им вкус, първо ще ги задушим, за да се отворят....
Миди СаганакиПрибавете почистените предварително миди и след няколко секунди долейте бялото вино....
5
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: