Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани Миди

Панирани Миди

Прегледай всички 34 избрани предложения за панирани миди в Gotvach.bg.
Миди НатюрМиди НатюрАко има отворени миди, ги изхвърлете. В широка тенджера смесете всички останали съставки заедно с мидите....
Миди яхнияМиди яхния
Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък....
Пилаф с мидиПилаф с миди
Десетина минути преди да го свалим от огъня слагаме мидите и зелените подправки. Пилаф с миди - вкусен ориз с морски дарове....
Миди по шабленскиМиди по шабленски
Ястието миди по шабленски се готви, докато всичката вода извори и оризът се сготви напълно....
Миди по каварненскиМиди по каварненски
Ако някоя мида не се е отворила при варенето, не я яжте! Да ви е сладко с тези миди по каварненски....
Миди с макарониМиди с макарони
Прибавят се накиснатите в студена вода и остъргани миди. Захлупват се и се оставят на слаб огън 4 - 5 минути....
Миди по моряшкиМиди по моряшки
2
С този сос залейте мидите. Преди сервиране поръсете мидите отгоре със ситно нарязан магданоз...
Предястие от мидиПредястие от миди
6
След като измиете размразените миди с топла вода ги поставете на дъното на тава от йенско стъкло....
Миди на фурнаМиди на фурна
Добре измитите миди се пускат във вряща вода, за да се разтворят черупките им....
Миди със сосМиди със сос
1
Мидите се попарват с вряща вода, за да се извадят по - лесно от черупките....
Миди на тиганМиди на тиган
3
Добавете почистените миди и долейте виното. Похлупете тигана и раздрусайте добре....
Супа от мидиСупа от миди
Добавете накълцания ситно обелен домат, мидите и скаридите (може и без скариди). Оставете да ври за още 5 минути, след което снемете от котлона....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: