Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

2

Панираната риба поднасяме топла заедно с картофките и соса в кошничка от маруля, за да не се разлива по чинията....

Поднасяме панирана бяла риба със сос тартар с лимон и пържени френски картофки.
Добър апетит!...

Това се повтаря с всички парчета риба.
Двата вида риба се нареждат на 2 отделни кухненски дъски....

Редуваме, като потапяме рибата, първо, в брашното и галетата, после в яйце, пак в брашно и пържим панираната риба....

Панираната бяла риба (нототения) със сух копър е готова....

Рибата се измива, главата се отрязва и през корема се почиства от вътрешностите.
Обилно се изплаква с вода и се подсушава....

Бялата риба се реже тънки резени. Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок.
Оставя се да се маринова най-малко за един час....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: