Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изсипваме готовата смес за лесния пататник.
Печем пататника в тава на 200 °C за 20 минути (предварително загрята)....

1

Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме.
Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета, за...

2

С помощта на капак или голяма чиния обръщаме пататника да се опече и от другата страна. До готовност му трябват още 10 минути на бавен огън....

9

Пататникът се пече на 180 градуса до готовност. Покрива се веднага щом се изкара от фурната....

Слага се с суровата страна надолу и продължава да се пече само на долна фурна до готовност. Родопският точен пататник е много вкусен....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
41
35
21
10
Дай твоята оценка: