Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вит пататник
Бърза алтернативна на класическия пататник – за заети домакини.
Картофите се настъргват сурови в голяма купа....
Торта Пататник
Бутчетата се сваряват и се обезкостяват. Отделяме си само месото, кожата я махаме.
Картофите се обелват, нарязват се на много малки парчета, за...
Родопски пататникСложете тавата върху умерено загрят котлон или може да изпечете пататника във фурна....
1
Пататник с брашно
Отгоре върху селския пататник поръсваме останалия кашкавал.
Печем пататника с брашно на 220°C за 15-20 минути до златисто....
Пататник от ТриградОт нея знам, че в голия пататник (този без кори) не се слага сирене или кашкавал, а се поръсва отгоре, а когато се приготвя пататник с кори – сиренето...
1
Традиционен Родопски Пататник
Намажете с разтопено масло и печете пататника в умерено загрята фурна до готвоност.
Традиционният Родопски Пататник е готов....
Родопски точен пататник
Слага се с суровата страна надолу и продължава да се пече само на долна фурна до готовност. Родопският точен пататник е много вкусен....
Пататник с картофиОтгоре се нареждат филийки масло и се печете пататника до приятен загар в умерено загряна фурна....
8
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
41
35
21
10
Дай твоята оценка: