Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Измиваме бутчето добре, подсушаваме го и го посоляваме. След това го намазваме с маслото и го поръсваме с черен пипер....

Докато печем агнешкото бутче, от време на време обливаме месото със соса от всички страни.
Агнешкото бутче печено по турски е готово....

За това апетитно печено агнешко най-напред измиваме добре агнешкия бут.
Подсушете месото с кухненска хартия....

Това печено бутче с печурки е оригинална и много вкусна рецепта за Великден....

Намазва се агнешкото бутче от всички страни и поставяме в широката тава от печката....

След като изтекат трите часа, фолиото се маха и печеното агнешко бутче на фурна се оставя във фурната за още 30 минути или докато агнешкото получи...

Печеното агнешко бутче с вино и свежи подправки е готово, когато месото се отделя лесно от костта.
Добър апетит!...

Печете агнешкото за 40 минути на 220 градуса, после се намалява на 170 градуса за два часа.
Добър апетит!...

С приготвената паста агнешкото бутче се намазва от двете страни.
След това то се поставя в алуминиев фолио и се завива добре....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: