Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.
Загрейте мазнината и запържете скълцания...
Пилешка дроб сарма със зелен лук и лапад
Налейте 3 ч.ч. вода и покрийте тавата с пилешката дроб сарма с алуминиево фолио.
Печете вкусната дроб сарма на 200 градуса....
Агнешка дроб сарма с гъби
След изпичането дроб сармата се поръсва с пресен магданоз и се сервира топла с кисело мляко....
Агнешка дроб сарма с лапад
След 10-на минути дроб сармата е готова. Поднася се с дребно нарязан джоджен.
Агнешката дроб сарма с лапад е много вкусна....
Мързелива дроб сарма в мултикукър
По желание прехвърляме дроб сармата в тава със заливка и печем във фурна....
Дроб Сарма с пресни подправки
Готовата дроб сарма се сервира с лъжица кисело мляко.
Дроб Сармата с пресни подправки е готова....
Дроб-сарма с пилешки дробчета
Залейте дроб сармата и върнете във фурната.
Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: