Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....

Поставете цялата смес в блендер, добавете млякото, малко сол и черен пипер на вкус и пасирайте вкусния пастет, докато сместа стане гладка....

Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки....

Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване.
Добавете нарязания на парчета дроб....

2

Царският пастет е готов.
Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: