Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пастет от дроб по шведски](/files/lib/250x250/drobshvedski.webp)
![Пастет от пилешко и дроб](/files/lib/250x250/pate-pastet.webp)
Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки....
![Домашен пастет от гъши дроб](/files/lib/250x250/domashen-pastet-gushi-drob.webp)
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
![Домашен пастет с дроб и зеленчуци](/files/lib/250x250/domashen-pastet-krekeri.webp)
Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване.
Добавете нарязания на парчета дроб....
![Задушен черен дроб](/files/lib/250x250/leber_dinner.webp)
2
![Свински пастет](/files/lib/250x250/leberwurst-filiiki.webp)
3
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: