Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Поставете цялата смес в блендер, добавете млякото, малко сол и черен пипер на вкус и пасирайте вкусния пастет, докато сместа стане гладка....

Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки....

Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване.
Добавете нарязания на парчета дроб....

2

Ако приготвите по-голямо количество стерилизирайте бурканчетата за 10 мин.
Тосканският пастет е уникален. Да ви е сладко!...

Сварен по същата технология, заделяме необходимото количество за пастет, а от останалият приготвяме ястие....

Първо сварявате яйцата и след това обелвате. Отделяте жълтъците в отделен съд и поставяте в него и сиренето.
Смачквате ги на хомогенна смес, като...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: