Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен пастет от гъши дробПрехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Пастет от пилешко и дроб
Оставяме готовия пастет да се охлади във формата, обръщаме го върху подходяща чиния за сервиране и поднасяме с препечени филийки....
Домашен пастет с дроб и зеленчуци
Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване.
Добавете нарязания на парчета дроб....
Задушен черен дробВ същото масло се задушава нарязаният лук до златист цвят, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз....
2
Паниран черен дробПоръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце....
1
Пикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета.
Разбърква се, за да...
Царски пастет
Царският пастет е готов.
Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Гъбен пастет
За да започнем с приготвянето на гъбения пастет, се захващаме най-напред с основния продукт....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: