Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Молдовски борш](/files/lib/250x250/borsh-mmmeat.webp)
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш.
P.S....
![Говежди борш](/files/lib/250x250/borsh-mmmeat.webp)
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
![Манастирски Борш](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко.
Поръсете със ситно нарязания магданоз....
![Украински Борш](/files/lib/250x250/ukrainian-borsh.webp)
3
![Литовски студен борш](/files/lib/250x250/borsh-studen-cveklo.webp)
Това не е типичният топъл борш и напомня донякъде на нашенския таратор.
Разхлаждащ, вкусен и засищащ литовски студен борш....
![Борш със свинско](/files/lib/250x250/borsh-meat.webp)
Месото се нарязва на малки парчета и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките. Лукът, морковите, цвеклото и доматите се почистват и нарязват...
![Борш с кренвирши](/files/lib/250x250/mandja55.webp)
В 1 л. вряща вода се слагат солта, олиото и нарязаните лук и зеле. Картофите се измиват, обелват се и се нарязват.
След като поомекне зелето,...
![Борш с телешко](/files/lib/250x250/leka-zelench-supa.webp)
След като боршът заври, оставете да къкри на слаб огън, докато месото започне да се къса с вилица....
![Бял постен борш](/files/lib/250x250/byal-posten-borsh.webp)
Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на малки парченца.
В тенджера с дебело дъно сложете морковите, зелето, картофите, лука и чесъна. Добавете...
![Полски бял борш](/files/lib/250x250/bqlborsh.webp)
Копърът, магданозът и чесън нарязваме на много ситно, празът и лукът нарязваме на кръгчета. Обелените картофи се нарязват на кубчета 2. 5 см. Пушената...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: