Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Борш

Руски Борш

Разгледай всички 24 избрани предложения за руски борш в Gotvach.bg.
Зелен боршЗелен боршОбикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза....
Молдовски боршМолдовски борш
Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко или сметана във всяка порция борш. P.S....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...
Манастирски БоршМанастирски Борш
Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко. Поръсете със ситно нарязания магданоз....
Унгарски боршУнгарски борш
Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...
Литовски студен боршЛитовски студен борш
Това не е типичният топъл борш и напомня донякъде на нашенския таратор. Разхлаждащ, вкусен и засищащ литовски студен борш....
Борш със свинскоБорш със свинско
Месото се нарязва на малки парчета и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките. Лукът, морковите, цвеклото и доматите се почистват и нарязват...
Борш с кренвиршиБорш с кренвирши
В 1 л. вряща вода се слагат солта, олиото и нарязаните лук и зеле. Картофите се измиват, обелват се и се нарязват. След като поомекне зелето,...
Борш с телешкоБорш с телешко
След като боршът заври, оставете да къкри на слаб огън, докато месото започне да се къса с вилица....
Бял постен боршБял постен борш
Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на малки парченца. В тенджера с дебело дъно сложете морковите, зелето, картофите, лука и чесъна. Добавете...
Полски бял боршПолски бял борш
Копърът, магданозът и чесън нарязваме на много ситно, празът и лукът нарязваме на кръгчета. Обелените картофи се нарязват на кубчета 2. 5 см. Пушената...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: