Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Руски Борш

Руски Борш

Разгледай всички 24 избрани предложения за руски борш в Gotvach.bg.
Руски БоршРуски БоршАко е необходимо, водата се отпенва /това го няма в оригиналната рецепта за Руски борш, но знаете какво месо продават напоследък по магазините/....
Салата Руски боршСалата Руски борш
Сварете картофите, но нека останат по-твърди. Бланширайте граха и нарязаните на ситни и равни кубчета моркови. Червеното цвекло се бели и се нарязва...
Руски борш с телешкоРуски борш с телешко
Почистеното от ципи месо се нарязва на парчета и се измива с хладка вода. Залива се в тенджера с 2 литра студена вода да се вари един час. Измиват...
Руски постен боршРуски постен борш
2
Готовия борш сервирайте със счукан чесън. Поръсете ястието с магданоз и копър. Руският постен борш е готов....
Класически руски борш с телешко месоКласически руски борш с телешко месо
2
Класическият руски борш с телешко месо е готов....
Руски борш с месо по оригинална рецептаРуски борш с месо по оригинална рецепта
13
Месото запържваме, добавяме лука да се задуши и заливаме с вода или бульон по желание. Когато месото е почти готово, добавяме картофите, нарязани...
БоршБорш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Манастирски БоршМанастирски Борш
Измийте и обелете червеното цвекло картофите, морковите и ги нарежете на малки кубчета. Измийте, почистете и нарежете на ситно праз лука, червеното...
Постен боршПостен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването добавете...
Унгарски боршУнгарски борш
Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Московски боршМосковски борш
Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в мазнината...
Украински БоршУкраински Борш
3
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон. Добавя...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
43
30
22
10
Дай твоята оценка: