Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обезкостен джолан с баварски сос
Сварете свинския джолан за около 2 часа на умерен огън във леко подсолена вода със зрънцата черен пипер и дафиновия лист....
Картофи по баварскиКартофите се сваряват и се режат на кубчета. Бекона, киселите краставички и гъбите се нарязват на ситно.
Продуктите се редят на пластове във тефлонова...
3
Хляб по баварски
Накълцайте ситно маслините и лука и сложете да се запържат в сгорещеното олио. Пресейте брашното в купа, добавете бакпулвера и содата.
Сипете...
Сочен свински джоланСвинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
3
Печен свински джоланНадупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
6
Осолен свински джолан
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Картофена салата по баварски
Кртофена салата по баварски сервирайте със или без билки. Приятен апетит!...
Свинско печено по баварски
Гарнираме свинското печено по баварски с картофено пюре, резени лимон за свежест, полято със соса....
Джолан по Павликенски
Измиваме добре телешкия джолан и го шпиковаме с бахар, дафинов лист и чесън....
Джолан по Милански
Загрейте зехтина на умерен огън и задушете лука за 5 минутки, след което поставете парчетата джолан и маслото....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 9
51
44
31
23
10
Дай твоята оценка: