Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Джолан по Баварски

Свински Джолан по Баварски

Открий всички 23 авторски предложения относно свински джолан по баварски в Gotvach.bg.
Свински джоланСвински джоланВземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....
Обезкостен джолан с баварски сосОбезкостен джолан с баварски сос
Сварете свинския джолан за около 2 часа на умерен огън във леко подсолена вода със зрънцата черен пипер и дафиновия лист....
Хляб по баварскиХляб по баварски
Накълцайте ситно маслините и лука и сложете да се запържат в сгорещеното олио. Пресейте брашното в купа, добавете бакпулвера и содата. Сипете...
Картофи по баварскиКартофи по баварски
3
Картофите се сваряват и се режат на кубчета. Бекона, киселите краставички и гъбите се нарязват на ситно. Продуктите се редят на пластове във тефлонова...
Печен свински джоланПечен свински джолан
6
Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес....
Сочен свински джоланСочен свински джолан
3
Свинският джолан се измива и се слага в тенджерата под налягане, като се залива се с вода....
Осолен свински джоланОсолен свински джолан
Отива във фурната за 2 часа на 150°C под капак. Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Картофена салата по баварскиКартофена салата по баварски
Кртофена салата по баварски сервирайте със или без билки. Приятен апетит!...
Класически палачинки по баварскиКласически палачинки по баварски
2
По този начин приготвяте всички палачинки - излизат 15 бр....
Свинско печено по баварскиСвинско печено по баварски
Гарнираме свинското печено по баварски с картофено пюре, резени лимон за свежест, полято със соса....
Джолан по манастирскиДжолан по манастирски
1
Сервираме свинския джолан с гарнитура от пържени картофи и украса от зелени подправки....
Джолан по македонскиДжолан по македонски
След като заври печете на по-слаба фурна. Така приготвения македонски джолан поднесете с червено вино....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 9
51
44
31
23
10
Дай твоята оценка: