Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сварете свинския джолан за около 2 часа на умерен огън във леко подсолена вода със зрънцата черен пипер и дафиновия лист....

Накълцайте ситно маслините и лука и сложете да се запържат в сгорещеното олио. Пресейте брашното в купа, добавете бакпулвера и содата.
Сипете...

3

6

3

Отива във фурната за 2 часа на 150°C под капак.
Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....

Кртофена салата по баварски сервирайте със или без билки. Приятен апетит!...

Гарнираме свинското печено по баварски с картофено пюре, резени лимон за свежест, полято със соса....

1

След като заври печете на по-слаба фурна. Така приготвения македонски джолан поднесете с червено вино....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 9
51
44
31
23
10
Дай твоята оценка: