Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинският джолан с мед, балсамико и Кока-Кола е много вкусен....

Смесете горчицата с виното, зехтина, смления чесън, кимиона, черния пипер и солта.
Разбъркайте хубаво, за да се получи хомогенна смес....

В купа се смесват двата вида горчица, заедно с прясната мащерка....

Прави се плънката, като горчицата и медът се смесват и към тях се прибавя сокът от лайм....

Разбъркайте съставките за маринатата заедно. Гърдите престояват в маринатата 5 часа. След това ги изпичаме на скара.
Табуле:
Кускусът се приготвя...

Дръпнете тигана от огъня и добавете предварително разбърканите горчица и мед и 1 с.л. масло. Сложете съда отново на огъня....

Смесваме зехтина, горчицата, меда и соевия сос в дълбока купа и разбъркваме да се смеси всичко и стане еднородна смес....

6

3

Провесете осоления свински джолан на хладно и проветриво място за 1 седмица....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: