Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински бут под фолио

Свински бут под фолио

Прегледай всички 24 избрани предложения относно свински бут под фолио в Gotvach.bg.
Сьомга във фолио с картофиСьомга във фолио с картофиПокриваме самата сьомга с второто парче фолио и ги запечатваме едно към друго. След това поставяме фолиото в тавичка за печене....
Скумрия във фолио с босилекСкумрия във фолио с босилек
Всяка риба се поръсва с три листенца босилек и се увива в алуминиево фолио. Рибите се нареждат в тава....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Свински бут на фурнаСвински бут на фурна
1
Печеният бут с масло се премества върху ново фолио и се пече още 15 минути....
Свински Бут на СкараСвински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Марината за Свински бутМарината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци. Задушеният шпикован свински бут е готов....
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
Объркваме и покриваме тавата плътно с алуминиево фолио. Печем гювеча със свинско на 180 градуса 2 часа....
Тортила със свински бутТортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински сушен бутСвински сушен бут
4
Добре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също зарита...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: