Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински бут под фолио

Свински бут под фолио

Прегледай всички 24 избрани предложения относно свински бут под фолио в Gotvach.bg.
Сьомга във фолио с картофиСьомга във фолио с картофиПокриваме самата сьомга с второто парче фолио и ги запечатваме едно към друго. След това поставяме фолиото в тавичка за печене....
Скумрия във фолио с босилекСкумрия във фолио с босилек
Всяка риба се поръсва с три листенца босилек и се увива в алуминиево фолио. Рибите се нареждат в тава....
Свински бут по кукерскиСвински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Тортила със свински бутТортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут. Бон Апети!...
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци. Задушеният шпикован свински бут е готов....
Пьоркьолт от свински бутПьоркьолт от свински бут
1
Върху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Гювеч със свински бутГювеч със свински бут
1
Объркваме и покриваме тавата плътно с алуминиево фолио. Печем гювеча със свинско на 180 градуса 2 часа....
Свински Бут на СкараСвински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Марината за Свински бутМарината за Свински бут
Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....
Свински бут на фурнаСвински бут на фурна
1
Печеният бут с масло се премества върху ново фолио и се пече още 15 минути....
Свински сушен бутСвински сушен бут
4
Добре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също зарита...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: