Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото се намазва с олио, поръсва се с черен пипер и сол. Залива се с 1/2 ч.ч. топла вода и се изпича в предварително загрята до 200 градуса фурна...

1

15

1

Нарязвате месо, запържвате в мазнината, добавяте нарязания на ситно лук и морков.
Обработвате баклата и я прибавяте към месото, наливате вода...

2

Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте...

Загрейте олиото в голям тиган и сотирайте късчетата свинско, докато получи приятен загар.
Прехвърлете месото в подходяща тавичка за печене....

Месото се нарязва на парчета с предпочитана големина и се изсипва в тавичка. Залива се с вода, поръсва се с чубрица и сол.
Печете в загрята фурна...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: