Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Свински Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан с печурки
Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд....
Свински джолан с гъбиСложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци....
2
Свински джолан с картофиСложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял....
2
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Свински джолан в йенска тенджераПеченото свинско се поднася обезкостено, гарнирано със зеленчуците.
Свинският джолан в йенска тенджера е много вкусен....
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
52
46
30
20
10
Дай твоята оценка: