Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Готвено

Свинско Готвено

Прегледай всички 55 авторски предложения за свинско готвено в Gotvach.bg.
Свинско с бираСвинско с бираРежем месото на кубчета, овкусяваме го и го пържим в сгорещеното олио. Режем и лука на колелца и ги запържваме в същата мазнина. Белим доматите...
Свинско с бобСвинско с боб
Свинското с боб в гювеч е страшно вкусно!...
Свинско с подробицаСвинско с подробица
Свинското месо се слага в тиган с олио, сол на вкус и 300 мл вода под капак....
Свинско в гювечСвинско в гювеч
Запържва се месото което е нарязано на хапки, добавя се лукът, червен пипер, черен пипер и малко сол. В пръстен гювеч се изсипва запърженото месо...
Свинско с ябълкиСвинско с ябълки
Отгоре наредете запържените свински гърди. Покрийте тавата с фолиото и запечете за около 60-90 минути....
Свинско в бурканиСвинско в буркани
1
Съхранявайте свинското в буркани на тъмно и хладно място....
Свинско с горчицаСвинско с горчица
Месото се нарязва на парчета с предпочитана големина и се изсипва в тавичка. Залива се с вода, поръсва се с чубрица и сол. Печете в загрята фурна...
Свинско с ананасСвинско с ананас
Загрейте олиото в голям тиган и сотирайте късчетата свинско, докато получи приятен загар. Прехвърлете месото в подходяща тавичка за печене....
Свинско с лукСвинско с лук
Нарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук. Похлупете тенджерата и задушавайте...
Свинско с гъбиСвинско с гъби
2
Месото се нарязва на филийки с дебелина 2-3 см, овкусява се със сушените подправки. Овалва се в брашното и се пържи леко да се запечата и от двете...
Свинско с баклаСвинско с бакла
Нарязвате месо, запържвате в мазнината, добавяте нарязания на ситно лук и морков. Обработвате баклата и я прибавяте към месото, наливате вода...
Свинско с вино и праз на фурнаСвинско с вино и праз на фурна
Отгоре подредете запърженото свинско месо и го покрийте с останалия лук. Залейте с червеното вино и покрийте тавичката с алуминиево фолио....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: