Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ароматно свинско с вино, кашкавал и лукСвинското се нарязва на хапки. Поставя се в тиган със сгорещено олио и малко се запържва от двете страни....
Свинско по Сечуански
След 7-8 минути свинското по сечуански е готово.
Пърженото свинско може да се поднесе със салата според сезона и пържени картофи....
Свинско по гръцкиМесото се слага в марината, приготвена от смления чесън, нарязания лук и подправките на вкус. Налива се олио до покриване на месото.
Оставя се...
1
Свинско по ЗгориградскиЗагрейте в средна по размер тенджера малко зехтин или олио. Нарежете лука и месото на кубчета. Запържете месото за 2-3 минути след това добавете червеното...
2
Свинско по индийскиЗагрейте по-голямата част от маслото и сложете свинското на парчета да се запържи. Добавете кориандъра, карамфила и ситно нарязаният лук....
1
Свинско по италиански
Нарязваме месото на хапки, картофите на едро, тиквичките на кубчета и лука на средно едро, магданоза на ситно, чесъна обелен на скилидки.
Всички...
Свинско по македонскиНарязаното на кубчета месо запържваме в маслото, докато побелее.
Прибавяме почистените и нарязани на ситно лук и моркови, червения пипер и 1 ч.ч...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: