Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с Ориз и Домати в Тенджера

Свинско с Ориз и Домати в Тенджера

Прегледай всички 24 авторски предложения за свинско с ориз и домати в тенджера в Gotvach.bg.
Пикантно свинско с оризПикантно свинско с оризМесото се нарязва на кубчета. Запържва се в сусамовото олио заедно с лука и чесъна /много ситно нарязани/. Похлупваме, за да се задуши. Добавя...
Свинско сърце с оризСвинско сърце с ориз
Като заври добавяме измития ориз. 10 минути преди сваряването се прибавят доматите....
Задушен ориз със свинскоЗадушен ориз със свинско
1
Запържваме месото в две лъжици олио, изваждаме и в същата мазнина запържваме ориза. Добавяме месото, водата, бульона, чушката, чесъна, магданоза...
Свинско с бял оризСвинско с бял ориз
Добавя се измитият ориз и се готви още 7-8 мин., докато оризът сдобие стъклен цвят, наливат се 3 ч.ч. вода и се добавя черният пипер, универсалната...
Свинско задушено с оризСвинско задушено с ориз
1
В това време сложете в тенджера 3 чаени чаши вода и оставете да заври, овкусете с сол и черен пипер и прибавете 1 чаена чаша ориз (има различни видове...
Ориз със свинско месоОриз със свинско месо
3
Прекрасна класическа рецепта за свинско с ориз!...
Ориз басмати със свинскоОриз басмати със свинско
2
Изключете, оставете леко да се охлади и сервирайте веднага ориз басмати със свинско....
Свинско джоланче с оризСвинско джоланче с ориз
Измиваме и накисваме ориза за 2 часа във вода. Сваряваме джолана в подсолена вода, като добавим черния пипер и дафиновия лист. Изваждаме го и надребняваме...
Постен ориз с домати в тенджераПостен ориз с домати в тенджера
Накрая преди сервиране постният ориз с домати в тенджера се поръсва с наситнен магданоз....
Гювеч със свинско и оризГювеч със свинско и ориз
Гювечът със свинско и ориз е готов....
Свинско с ориз и гъбиСвинско с ориз и гъби
Сипваме и свареното месо отгоре, овкусяваме с подправките и заливаме с 3 ч.ч. от бульона нашето свинско с ориз....
Свинско с картофи и оризСвинско с картофи и ориз
Нарязваме свинското месо на дребни парчета и го слагаме да се запържи леко от всички страни....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: