Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Правилно съхранение на подправкиНай-добре е да бъдат съхранявани в тъмни шкафове със средна температура и ниска влажност....
Съхранение на червено цвекло
В подобни ровници червеното цвекло може да се съхранява от края на октомври до края на март.
Друг вариант за съхранение е този в изба....
Съхранение на сушени плодове
В зависимост от условията на съхранение сушените плодове могат да променят теглото си....
Какви опасности крие храната, съхранявана на открито?
Ето защо трябва да се съхраняват в хладилно съоръжение....
Правилно съхраняване на месо
Трябва да се знае, че мазните меса имат значително по-кратък срок на съхранение, отколкото сухите меса....
Правилно съхраняване на яйца
приготвили нещо само с жълтъците или съответно само с белтъците на яйцата и неизползваната част сте прибрали в хладилника, знайте че тя може да се съхранява...
Десет храни, които не съхранявате във фризера, а трябва
Люти чушки
За зимните месеци лютите чушки са любима храна на много българи....
Събиране и съхранение на смрадлика
Събраните листа се съхраняват в кошове, кошници или подобни съдове. Не трябва да се мачкат и притъпкват....
Съхранение и консервиране на рукола
В този вид листата можете да съхранявате 1 ден на най-долният рафт в хладилника....
Съхранение и консервиране на лимони
Съхранение на цели лимони
Ако възнамерявате да използвате лимоните в рамките на няколко дни след покупката, ги съхранявайте далеч от пряка слънчева...
Съхранение и консервиране на леща
Запишете датата и съхранявайте в херметически затворен съд за замразяване на храна....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: