Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сварете месото за около 2 часа на тих до умерен огън. Така то ще стане много крехко и меко. Бульонът от варенето задължително си запазете за друго...

В чиния сервирайте от пюрето, бузите и чоризо. По желание можете да добавите и пръжки....

1

Нарязвам свинските бузи на хапки и ги запържвам в мазнината от всички страни, добавям и нарязаните на хапки месото....

Почистете и натъркайте с черен пипер свинските бузи. Запечатайте ги на силен огън в леко намазнен тиган то златисто....

Месото се нарязва на тънки парчета, които се начукват, поръсват се със солта и черния пипер и се намазват с горчицата. Лукът се нарязва и се запържва...

Нарязваме телешкото месо и го начукваме на много тънко. Овкусяваме със солта, черния пипер и кимиона. Оставяме в хладилника за час, за да поеме месото...

Месото се нарязва на кубчета, а лукът - на ситно.
Олиото се сгорещява и в него се задушава лукът. Прибавя се червеният пипер, предварително разтвореното...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: