Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на перфектното тестопоне 20 мин, защото то няма да набъбне;
- При приготвянето на пити месете тестото по-продължително време, но не и при приготвянето на тесто...
Как да съхраним тесто
След размразяването на тестото то се използва като най-обикновено прясно тесто. Във фризера то се съхранява около половин година....
Учени: Готовото тесто е вредноИзследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото тесто, което се продава в магазините, може да...
3
Как да приготвим бисквитено тесто?Белтъците се разбиват на сняг и се смесват с останалата захар. Всичко се смесва, прибавя се внимателно брашното и тестото се разбърква....
2
Идеалната консистенция на кексовото тесто
Кексовото тесто се приготвя от яйца, захар и брашно, към които могат да бъдат добавени мазнина, мляко, различни аромати, какао, кафе, ядки, стафиди...
Как се прави маслено тесто
Следва хубаво да омесите тестото и да го сложите в хладилник за половин час.
Масленото тесто може да бъде приготвено с мас или с масло....
Да си направим парено тесто
Още от самото му наименование става ясно, че това тесто се получава чрез запарване на тестото....
Домашни захарни кубчета
Начин на приготвяне:
Поставете захарта в купа и добавете водата. Разбъркайте, докато захарта се навлажни....
Захарин
Препаратът върху ръцете му се казвал по онова време сулфаминбензолна киселина и цяла сутрин Фалберг работил върху него....
Как се прави идеалното пандишпаново тестоТопло пандишпаново тесто
Необходими продукти: 7 яйца, 1 ч. ч. захар, 180 г брашно, 1 пакетче масло, ванилия....
5
Рейтинг
3
Общо гласували: 6
50
42
32
22
10
Дай твоята оценка: