Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при Работа със Захарно Тесто

Тънкости при Работа със Захарно Тесто

Разгледай всички 24 авторски предложения относно тънкости при работа със захарно тесто в Gotvach.bg.
Как да съхраним тестоКак да съхраним тестоСлед размразяването на тестото то се използва като най-обикновено прясно тесто. Във фризера то се съхранява около половин година....
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тесто
6
поне 20 мин, защото то няма да набъбне; - При приготвянето на пити месете тестото по-продължително време, но не и при приготвянето на тесто...
Как се прави маслено тестоКак се прави маслено тесто
Следва хубаво да омесите тестото и да го сложите в хладилник за половин час. Масленото тесто може да бъде приготвено с мас или с масло....
Да си направим парено тестоДа си направим парено тесто
Още от самото му наименование става ясно, че това тесто се получава чрез запарване на тестото....
Замразяване и размразяване на тестоЗамразяване и размразяване на тесто
1
Преди да сложите тестото във фризера, добре го омесете....
Как се меси гладко тесто?Как се меси гладко тесто?
По правило те са: брашно, мая, сол, захар, яйца, вода или мляко....
Идеалната консистенция на кексовото тестоИдеалната консистенция на кексовото тесто
Кексовото тесто се приготвя от яйца, захар и брашно, към които могат да бъдат добавени мазнина, мляко, различни аромати, какао, кафе, ядки, стафиди...
Учени: Готовото тесто е вредноУчени: Готовото тесто е вредно
3
Изследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото тесто, което се продава в магазините, може да...
Как да приготвим бисквитено тесто?Как да приготвим бисквитено тесто?
2
Белтъците се разбиват на сняг и се смесват с останалата захар. Всичко се смесва, прибавя се внимателно брашното и тестото се разбърква....
Домашни захарни кубчетаДомашни захарни кубчета
Начин на приготвяне: Поставете захарта в купа и добавете водата. Разбъркайте, докато захарта се навлажни....
ЗахаринЗахарин
Препаратът върху ръцете му се казвал по онова време сулфаминбензолна киселина и цяла сутрин Фалберг работил върху него....
Разликата между кроасаново и бутер тестоРазликата между кроасаново и бутер тесто
Брашното се пресява през сито, за да бъде тестото по-пухкаво, и се смесва със захарта и солта....

Рейтинг

3
Общо гласували: 6
50
42
32
22
10
Дай твоята оценка: