Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Сложете измития боб в уреда за бавно готвене, добавете запържените ребра с лука и чесъна, добавете нарязания на кубчета морков и настъргания домат...

1

Отцеждате го и го заливате отново, но този път с топла вода и го оставяте да ври, докато омекне вече заедно с пушените ребра....

4

Всички подправки и ракията се смесват - получава се гъста каша, с която се намазват обилно свинските ребра, които са нарязани на порции....

В друг съд сложете 2 с.л. масло и запържете ребърцата. Извадете ги и ги сложете при картофите....

Поднасяте ароматните ребърца върху канапе от кисело зеле с боб - уникална вкусотия....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: