Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


5

Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло.
Добавя...

Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят разбитите...

3

Кипнете прясното мляко. В отделен съд разбийте яйцата със захарта на пяна, добавете разтопеното масло и ванилиите. Постепенно добавете брашното и...

Смесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес.
Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в буркан...

2

Френските целувки се пекат до покафеняване в предварително загрята на 190 градуса фурна....

Френски селски хляб
Друг типично френски хляб е френски селски хляб. Той също радва с хрупкава коричка и уникален вкус....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка: