Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хумус с червено цвеклоАко ви се получи много гъстичка смес за този различен хумус, добавете малко от саламурата на нахута....
Хумус с кайенски пиперНакиснете нахута в студена вода за 1 нощ. Сварете го, отцедете и пасирайте до получаването на гладко пюре.
Прибавете лимоновия сок, чесъна, зехтина...
1
Хумус с червена лещаТози хумус е изключително подходящ за намазване на препечени филийки, за гарнитура към печено на скара месо, към пържени или сварени яйца....
1
Хумус с печени чушки
Чушките се пекат и се обелват. Нарязват се на едро. Сусамът се запича на сух тиган за 2 минути при непрекъснато бъркане.
Нахутът се смесва с чушките...
Хумус от батат
Приберете в хладилника, за да се охлади добре хумусът.
Готовия хумус от батат сервирайте поръсен със зехтин и червен пипер.
Добър апетит!...
Хумус по Арабски
Готовият хумус оставете в хладилника за 30 минути, за да се охлади.
Гарнирайте с магданоз и див лук. Поръсете с червен пипер....
Хумус от леща
Готовият хумус от леща поднесете поръсен със ситно накълцан червен лук и струйка зехтин....
Хумус от тиквичкиОбелвате тиквичките и ги нарязвате на кубчета, за да е по-удобно те да бъдат смлени или с пасатор, или в блендер.
След като ги смелите, добавете...
2
Хумус би тахинаНакиснете нахута в студена вода и ставете да за 1 нощ. Отцедете и кипнете за 10 минути. Намалете огъня и варете още 90-120 минути.
Отцедете. Пасирайте...
1
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 9
52
42
33
22
10
Дай твоята оценка: