Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционни Великденски Ястия

Традиционни Великденски Ястия

Открий всички 199 избрани предложения относно традиционни великденски ястия в Gotvach.bg.
Бабешки свински дробБабешки свински дробОставяме овкусеният дроб да престои 30 минути на студено. Празът се нарязва на едри парчета....
Дроб по овчарскиДроб по овчарски
Сварете дроба и го нарежете на парченца. Запържете скълцания лук в олиото и добавете дроба....
Пържен агнешки дробПържен агнешки дроб
Почистете агнешкия дроб и го сложете да се свари до полуготовност. Извадете дроба, нарежете го на тънки филийки, а бульона запазете....
Дроб по воденичарскиДроб по воденичарски
1
Когато дробът е почти готов, се прибавя червен пипер и 50 мл. вино. Готви се, докато остане на мазнина....
Задушен черен дробЗадушен черен дроб
2
Дробът се измива, почиства се от ципите и големите кръвоносни съдове и се измива отново със студена вода....
Задушен Агнешки ДробЗадушен Агнешки Дроб
Към тях добавяме дроба и пържим от двете страни до побеляване....
Маринован свински дробМаринован свински дроб
1
Изсипете сместа при дроба и разбъркайте добре....
Дроб с пълнежДроб с пълнеж
Правите цепнатина в дроба като джобче, което пълните със запържените зеленчуци....
Пържен пилешки дробПържен пилешки дроб
По същия начин дробът може да се изпържи и след като се оваля в брашно....
Торта от дробТорта от дроб
Дроба смиламе в месомелачка. 2. Добавяме яйцата, подправките, брашното. 3. Смесваме. 4....
Стерилизиран телешки дробСтерилизиран телешки дроб
Нарязаният дроб се сипва в голяма тава и се задушава заедно с олиото и сол на вкус, докато водата се изпари и започне дроба да получава коричка....
Фалшива дроб сърмаФалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до готовност...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: