Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

След като дробът пусне малко от своя сос, добавете виното към вкусното мезе.
Крехкият свински дроб е готов....

Дробът се измива и се накисва за час в съд с прясно мляко (да го покрива хубаво)....

Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка....

Дробът се почиства, измива се и се нарязва на филийки. Изпържва се в нагорещено олио. Изсипва се в чиния....

Измиваме и подваряваме дреболиите.
След като ги сварим, запазваме бульона.
Задушаваме лук и чесън и към тях добавяме дреболиите и ориза. Поръсваме...

Дробът се накисва в млякото за 2 часа. Махат се ципите и дробът се разрязва леко на няколко места....

С помощта на остър нож почистете дроба. След това го нарежете на хапки.
Смесете брашното с червения пипер и оваляйте дроба в тях....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: