Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Брускетки

Брускетки

Разгледай всички 66 подбрани съвети за брускетки в Gotvach.bg.
Домашни брускети с крема сиренеДомашни брускети с крема сиренеДомашните брускети с крема сирене са готови....
Брускети с домати и босилекБрускети с домати и босилек
4
Фурна - 200 градуса; Плоска тава с хартия за печене. Филийките от франзелата се разрязват под висок диагонал. С четка се намазват и от двете страни...
Брускети с рикота и ягодиБрускети с рикота и ягоди
Нанесете слой рикота сирене, рукола и нарязаните ягоди върху всяка брускета....
Домашни брускети с пушена сьомгаДомашни брускети с пушена сьомга
По желание домашните брускети с пушена сьомга отгоре може да поръсите с малко копър....
Брускети с миди и гъбиБрускети с миди и гъби
В тиган запържва багетите, които предварително сме нарязали на филийки, в загрятото масло до златисто-кафяво. За да останат хрупкави филийките,...
Брускети с Камамбер и крушаБрускети с Камамбер и круша
1
Нарежете франзелата по диагонал на еднакво дебели филийки. Намажете ги със зехтина от двете страни и ги запечете в загрята фурна 170 градуса за около...
Брускети с домати и буратаБрускети с домати и бурата
1
В купа се намачква с помощта на вилица сиренето Бурата и с него се намазва всяка брускета....
Брускети с домати и рибаБрускети с домати и риба
Брускети с домати и риба - перфектното предястие в компанията на чаша бяло вино....
Брускети с авокадо и гъбиБрускети с авокадо и гъби
1
Чугунен тиган; Гъбите след почистване трябва да са 250 г. Гъбите се обелват. В тиган се сгорещява лъжицата зехтин на умерена температура...
Брускети с гъби и прошутоБрускети с гъби и прошуто
Хляба за нашите вкусни брускети изпечете от двете страни във фурната. Извадете и поставете върху чиния....
Брускети с авокадо и доматиБрускети с авокадо и домати
Срежете франзелата по дължина наполовина. Намажете двете парчета със зехтин. Запечете за 5-7 минути в загрята фурна на 170 градуса. При готовност...
Брускети с тиква и рикотаБрускети с тиква и рикота
2
Включете фурната на 180°С да загрява. Нарежете тиквата на малки и тънки резени. Нарежете от салвията, розмарина и лютото чушле на ситно....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: