Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически пататник на тиган
В тигана отново се слага масло и се връща пататникът да се запече и от другата страна....
Родопски пататник с кисело млякоЩом се изпече пататника от долната страна, се обръща на капак, за да се намаже тавата с останалата част от маслото, и се запече от другата страна....
6
Пататник с яйца и сирене
Поднасяме Пататник с яйца и сирене заедно със сос от кисело мляко, чесън и сол....
Пататник с гъби на фурна
Поднасяме пататник, нарязан на парчета, докато е топъл!
Лесен и чудесен пататник с гъби на фурна за обяд!...
Родопски пататник с ръчно точени кориИ да добавя - не претендирам това да е оригинален родопски пататник!...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
53
41
31
22
10
Дай твоята оценка: