Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвено с Агнешко

Готвено с Агнешко

Открий всички 38 избрани предложения за готвено с агнешко в Gotvach.bg.
Агнешко – пилафАгнешко – пилафМесото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко дробеноАгнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко вареноАгнешко варено
Оставяме манджата да къкри на тих огън около 30 мин., проверяваме дали всички продукти са сварени добре, ако е необходимо, добавяме още малко сол...
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....
Печено агнешкоПечено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Агнешко печеноАгнешко печено
Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...
Агнешко магданозлияАгнешко магданозлия
1
Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
Агнешко бугламаАгнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Агнешко шишчеАгнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко тербелияАгнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко тикаАгнешко тика
Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени....
Агнешко АйнгемахтАгнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
52
41
31
22
10
Дай твоята оценка: