Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.
Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...

Оставяме манджата да къкри на тих огън около 30 мин., проверяваме дали всички продукти са сварени добре, ако е необходимо, добавяме още малко сол...

Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките.
Варете, докато месото омекне....

Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....

Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...

1

В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...

На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....

Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона.
В тенджера разбърквате киселото...

Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го изваждам...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
52
41
31
22
10
Дай твоята оценка: