Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мезета за Ракия

Мезета за Ракия

Открий всички 99 избрани предложения за мезета за ракия в Gotvach.bg.
Крушова ракияКрушова ракияАко държиш на домашната ракия, опитай непременно и нашите рецепти за ракия от кайсии, дюлева ракия или тази ракия от смокини....
Сливова ракияСливова ракия
2
Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
Кайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Ябълкова ракияЯбълкова ракия
11
Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Прасковена ракияПрасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Гроздова ракияГроздова ракия
3
Гроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....
Плодова ракияПлодова ракия
След дестилацията плодовата ракия трябва да е 38 градуса....
Бадемова ракияБадемова ракия
2
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар....
Вишнева ракияВишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракияГреяна ракия
След като покафенее, се налива ракията, като се разбърква с лъжица....
Черешова ракияЧерешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: