Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мезета за Ракия

Мезета за Ракия

Открий всички 99 избрани предложения за мезета за ракия в Gotvach.bg.
Вишнева ракияВишнева ракияВсичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракияГреяна ракия
В джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар. Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като покафенее...
Бадемова ракияБадемова ракия
2
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и добавяме...
Дюлева ракияДюлева ракия
4
Дюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Гроздова ракияГроздова ракия
3
Гроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....
Плодова ракияПлодова ракия
След дестилацията плодовата ракия трябва да е 38 градуса....
Сливова ракияСливова ракия
2
Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракияКайсиева ракия
5
Кайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Ябълкова ракияЯбълкова ракия
11
Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Прасковена ракияПрасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Ракия АнасонлийкаРакия Анасонлийка
2
Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: