Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мезета за Ракия

Мезета за Ракия

Открий всички 99 избрани предложения за мезета за ракия в Gotvach.bg.
Бадемова ракияБадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и добавяме...
Блескавецът - идеалното бирено мезе!Блескавецът - идеалното бирено мезе!
Блескавецът е риба от семейство Шаранови, която може да бъде намерена в реките. Обитава чиста вода, като обичайно се вижда в по-горните слоеве...
Плато с мезета за Просеко партиПлато с мезета за Просеко парти
С такова плато с мезета за Просеко парти няма как да не се насладите на чаша хубаво вино....
Плато с мезета за специален поводПлато с мезета за специален повод
2
Платото с мезета за специален повод е чудно....
Ракия от тикваРакия от тиква
1
Тиквите се почистват от семките и се нарязват на малки парчета - колкото е възможно на по-малки. От захарта се прави захарен разтвор в съотношение...
Салата за ракияСалата за ракия
Салатата за ракия е готов....
Краставички с ракияКраставички с ракия
1
Измийте краставичките и отрежете по малко от двете им страни. Наредете в 3 - литровия буркан ред листа от къпини, ред краставички и копър, докато...
Вишновка без ракияВишновка без ракия
2
Добре измитите и почистени от дръжките вишни се слагат в три литров буркан и върху тях се изсипва захарта. Затваря се с тапа от памук и се държи...
Ракия от джанкиРакия от джанки
2
Махнете костилките на джанките и ги намачкайте в бидон. След като над джанките започне да избива пяна, добавете захар в съотношение 1 към 5 л вода...
Ракия от царевицаРакия от царевица
3
За получаване на по-чиста ракия е добре да се дестилира само течната част, което налага ферментиралата каша предварително да се прецеди....
Питка с ракияПитка с ракия
Смесват се маята, захарта и топлата вода. Като се разтвори маята, се изсипва в пресятото брашно, добавят се и останалите продукти без маслото....
Хапки за ракияХапки за ракия
Морковът и тиквичките се измиват добре и се нарязват на тънки филийки по дължината на самия зеленчук. С клечка за зъби се надупчват на 5- 6 места...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: