Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...

2

В салатиера подредете в основата айсберга, а останалите зеленчуци в подобна на ветрило форма според вашето въображение....

На всяко ветрило слагаме по парче чисто масло.
Посоляваме и печем. Като се запече нарязвам ленти гауда, които да се разтопят....

Поставяме в плитка тава и печем.
Малко преди да извадим ветрилата от патладжани с моцарела поръсваме с кашкавал и запичаме до златисто....

Поставете патладжаните в доматения сос, като леко ги притискате, за да се получи ветрило....

Покриваме тавата с фолио и печем патладжанените ветрила за около час на 180'....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: