Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено агнешко бутче с вино и свежи подправкиПеченото агнешко бутче с вино и свежи подправки е готово, когато месото се отделя лесно от костта.
Добър апетит!...
Печено агнешко бутче с ориз, картофи и гъби
Печете агнешкото за 40 минути на 220 градуса, после се намалява на 170 градуса за два часа.
Добър апетит!...
Печено агнешко задно бутче с ориз на фурнаСложете бутчето и налейте бульона. Добавете подправките. Загрейте фурната на 200 градуса и печете до готовност на ориза....
1
Печено агнешко бутче на фурна с фолио
След като изтекат трите часа, фолиото се маха и печеното агнешко бутче на фурна се оставя във фурната за още 30 минути или докато агнешкото получи...
Печено свинско контрафиле
Печеното свинско контрафиле е сочно и невероятно вкусно. Събира всички около трапезата....
Печено свинско коремче
След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.
Наздраве с това уникално печено свинско коремче....
Печено свинско бонфилеРазбърква се добре и с тази смес се намазва свинското месо от всички страни.
Оставя се покрито с фолио на хладно за 2 часа....
2
Овнешко печено бутче
В тава слагаме предварително нарязаните лук, сланина и чесън, а върху тях изпърженото бутче....
Печено сърнешко бутче
По време на печенето на няколко пъти заливаме със соса от печенето, а около 30 минути преди да е готово бутчето добавяме и червеното вино....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
44
30
21
10
Дай твоята оценка: