Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Макарони на сачВ нагрятия сач се слагат осолените на вкус макарони и се нагряват, прибавя се настърганият кашкавал и се изчаква хубаво да се разтопи....
Кюфтета на сач
След това от нея се оформят кюфтета, които се нареждат на разстояние едно от друго в намасления и загрят сач....
Сирене върху сач
Режем сиренето на плочки и го редим на глинен сач.
Лука режем на тънки полумесеци и нареждаме върху сиренето....
Кашкавал на сач
Малък или със средна големина сач се загрява. Намазва се с олио.
Доматът се измива и нарязва на 3 дебели шайби....
Баница в сач
Гасите содата в киселото мляко. В купа разбивате с миксер яйцата и добавяте към тях шупналото кисело мляко, газираната вода и разбърквате допълнително...
Паламуд на сач
През това време нагрейте глинен сач или на дървени въглища, или ако сте в домашни условия - на обикновен котлон....
Зимен зеленчуков сач
Сачът със зехтина се загрява и се слагат в него нарязаните на полумесеци лук, пръчици моркови, ивички гъби.
Готви се до омекване на зеленчуците...
Банички на сач
Изпечете така приготвените банички върху нагорещения и намазнен сач до покафеняване от двете страни....
Свинско на сачНарежете месото на едри парчета и го мариновайте в смес от 5 с.л. олио, 4 с.л. соев сос и мед за няколко часа.
Сложете сача върху студен котлон...
3
Сач с наденицаЛукът и чушката режем на едри парчета. Гъбите само измиваме.
Слагаме част от мазнината в сача и поставяме наденицата вътре. Слагаме във фурна...
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: